26.11.2007

Her går det tregt

Jeg har ikke hatt mye sjangs til å føre noe blogg i det siste. Hele familien har ligget syke én og én, parvis og i fellesskap. Håndarbeidet jeg hadde planlagt å drive med ble lagt til sides. I stedet har jeg redusert restegarnhaugen og strikket både veste, luer og heklet pute. Arbeid som krever minimalt av et pottetett hode. Ikke noe er ferdig ennå, bare nesten. Gikk tom for det garnet jeg trengte. Typisk. Da må jeg kjøpe nytt og haugen på restegarn stiger igjen.

Jeg kommer sterkere tilbake om ikke så lenge.

01.11.2007

Luksusproblem



Nå var planen å legge strikketøy til sides og heller brodere ferdig julekalenderen til ungene. Men, tror dere ikke at de to E. Zimmermann-bøkene jeg har ventet på ramlet ned i postkassen i går. Jeg har gledet meg sånn til at de skulle kommer. Garnet ligger klar til en Baby Surprice Jacket og har gjort det en stund. Hvordan skal jeg klare å konsentrere meg om kalenderen når superprosjektet ligger der og venter.

Det utvalgte garnet er Merino 2/6 fra Fleece Artist. Fargen heter Mermaid. Jeg har noen gamle blågrå perlemorsknapper som vil passe perfekt.