07.03.2008

Himmelsk garn

Jeg har forelsket meg i dette garnet. DUO silke/merino er et totrådet garn bestående av 65% merinoull og 35% silke. Det er så mykt og deilig å strikke med. Det er veldig tynt, så plagget blir utrolig delikat. Etter hvert skal jeg teste ut utgaven i ren ull også. Den har mange flere farger å velge mellom.

Prosjektet på bildet? Jo, Uglekjolen fra Design.club.dk som jeg nevnte tidligere. Jeg har "valgt" å strikke ermene i ribb istedet for glattstrikk slik det står i oppskriften. Egentlig var det bare jeg som ikke fulgte med, men jeg fant ut at det ble pent. Kanskje penere faktisk. Har kommet over halvveis nå, men det går sent når en strikker med pinne 2,5. Tror det blir masse garn til overs, forresten. Skal nok finne noe kjekt å bruke det til.

Har ellers bestilt meg garnvinde og nøstemaskin. Må jo ha noe å kose meg med mens mann og unger reiser bort i påsken. Jeg gleder meg til å få nøstet opp alt garnet jeg har liggende.

1 kommentar:

Anonym sa...

Garnvinde og nøstemaskin er geniale hjelpemidler og kanskje særlig hvis man strikker mye av Nøstebarn/duo/Isagergarn..Jeg oppdaget bloggen din for noen uker siden. Du lager så mye flott! Jeg er stadig innom og kikker og beundrer din kreativitet, og så er jeg veldig glad for at du har delt mønster på endel av det du har designet.
Ønsker deg ei god strikkepåske! Mvh Malin/Knitgirl
http://knitgirlinorway.blogdrive.com/