14.02.2008

Varmende februarjakke.

E. Zimmermanns February Baby Sweater ( fra Knitters Almanac) har lenge stått på listen over fremtidige prosjekter. På søndag bestemte jeg meg for å hoppe i det. Jeg hadde noe Smart liggende og det fikk duge. Dette så jeg på som et rent øvelsesprosjekt, så selve garnet betydde lite. Stor ble overraskelse min da jeg oppdaget at jakken passer minstejenta perfekt. Garnet ble også mykt og fint etter vask. Jeg er veldig fornøyd.

Jeg er allerede i gang med et nytt prosjekt. Jeg kom over Hearts av Tora Frøseth inne på Ravelry. Jeg falt pladask for den søte lille jakken. Jeg valgte Silke-Tweed fra Garnstudio. Det får jakken til å virke tyngre og mer kompakt enn orginalen. Vet ikke helt om jeg liker det, men jeg prøver litt til.

4 kommentarer:

one K sa...

Nydelig!! Har selv nettopp strikket denne baby jakken, og har veldig lyst til å prøve å gjøre den større, slik at minstejenta kan passe den.
Ha en flott helg og en flott vinterferie :-)

Unsepus sa...

Denne jakken ble jo bare kjempefin - den gjorde seg utrolig godt i tweed-garn. Har sett litt i bloggen din i dag, du presenterer tingene du lager på en så lekker måte :-)

Tora sa...

Smart ser ut til å være et godt valg til den jakka, den ble kjempefin!

Siena Knit sa...

Mye flott på siden din - og jeg falt pladask for februarjakken i denne fargen. Fineste jeg har sett hittil!