11.05.2008

Tre fullførte


Jeg har fått gjort en del ferdig i det siste. Jeg har virkelig kost meg. Angle-jakken ble ferdig i dag. Resultatet ble veldig bra, så jeg ser ikke bort i fra at jeg kommer til å lage en til en dag. Selv den 15 måneder game datteren min, som skal få jakken, elsker den. Hun ville prøve den umiddelbart da den var ferdig og satt med den i fagnet lenge før hun motvillig ga den tilbake.Jeg fikk 100 gram med Malabrigo av mamma, og det ble forvandlet til en bøttehatt jeg bare måtte strikke. Som forventet ser hatten forferdelig ut på meg, men jeg er likevel glad for at jeg lagde den. Pynten er det derimot ikke jeg som har laget. Den fikk jeg sammen med en kjole jeg bestilte fra Little Girl Pearl.


Til slutt fikk jeg endelig fullført Elijah nummer 2. Tomten-jakken ble prikken over i-en. Det var meningen at dette skulle være en gave til nevøen min, men jeg klarer ikke å gi den fra meg.

8 kommentarer:

Tora sa...

Angle ble så lekker i de fargene!! Den ble litt sånn jentetøff, siden du holdt deg unna de åpenbare "jentefargene". Me like. Og garnkombinasjonen så bra ut, jeg tror jeg må mikse alpakka og Shetland til noe en gang jeg og.. Ble den tykk? Strukturen i seg selv gjør jo at den rommer litt. Og hvordan ble størrelsen i forhold til originalen? Strikket du 12-24 og fikk en større jakke, eler hva gjorde du?

Hatten så stilig ut, men vi får kanskje ikke se den på, eller..?

Og så skjønner jeg godt at du ikke vil gi bort den lille elefanten, den var kjempesøt! Tøft med Tomtenjakke på :-)

Camilla sa...

Så flotte ting du har strikka, og nydelege farger. Angle-jakka var rett og slett nydeleg, no gler eg meg til å få byrje på min eigen variant.

Bøttehatten ser skikkeleg stilig ut, òg malabrigo er jo berre så mjukt. Synd den kanskje ikkje var heilt topp på hovudet ditt. Skjønner godt at det er vanskeleg å gje frå seg Elijah, så søt liten Tomten du har laga:)

Merete sa...

Vakker jakke! Den så deilig og myk ut, og grønt og lilla er en flott fargekombinasjon. Helidge mottager!

one K sa...

Angel ble bare nydelig!! For en lekker kombinasjon! Jeg skulle begynt med min egen for lenge siden, men det er alltid noe som kommer foran...
Hatten var kul, og du er ikke den eneste som ikke kler disse.. :-)
Elefanten Elijah er jo bare rett og slett søt. Forstår godt at du beholder den selv.. men da er det jo også rom for at du strikker en til? :-)
Ha en flott uke!

Anonym sa...

Tusen takk for komplimentene. Jeg må si at jeg er kjempefornøy selv.

Og Tora...nei, dere får ikke se meg med hatten på. ;o)

Ingvild

sullikken sa...

Enda flere flotte plagg.
Dyktig er du.
Ikke rart F. ikke ville gi fra seg den jakka.

KLOCKARBARN sa...

Hej
Vilken fin kombination av färger. Jag blev inspirerad och köpte mönstret direkt. Ska bara fundera på vilka färger jag ska ha och i vilket garn.

Galadriel sa...

Så flott Angle ble! Nydelige farger, ja - og garnkombinasjonen høres/ser lekker ut! Elijah var veldig fin i Tomten, så bare behold han med god samvittighet ;-)