04.06.2008

Tweedy Cable BluesFor en tid tilbake begynte jeg på en grå flettehettegenser (artig ord) til sønnen min. Underveis ombestemte jeg meg og lagde en vest med v-hals istedet. Resultatet ble ganske trist syntes jeg, selv om den satt fint. Tweeden var ikke mye å skryte av, så vesten så mer melert og trist ut. Jeg bestemte meg defor for å ta sjangsen og farge vesten blå. Det gikk kjempebra! Garnet tålte fint å vaskes i maskin på 40 grader. Blåfargen ble adleles nydelig og står flott til de blå øynene til M.

Jeg brukte en lett miks av fantasi og diverse oppskrifter her. Garnet er Smart fra Sandnes Garn i grå tweed og den ble strikket på pinne 3,5.

2 kommentarer:

Tora sa...

Den ble kjempefin! Jeg så først på bildene og syntes den var knall, og ble litt paff da jeg begynte å lese teksten om at denne liksom skulle være kjedelig..! Gratulerer med spenstig og vellykket fargingsprosjekt!

one K sa...

Den ble utrolig flott! Tror ikke det hadde falt meg inn å farget den, men der ga du meg virkelig en god ide ;-) Liker så godt fletter, og du hadde en utrolig fin avsluttning i halsen.
Ha en flott helg!