24.08.2008

Ravelympics 2008

Siden jeg hadde barnefri om formiddagen akkurat mens OL foregikk måtte jeg jo bare melde meg på Ravelympics 2008. Jeg var medlem av Team Norway og deltok i grenen BabyDressage med 3 prosjekter.


Dette er den tredje (og sikkert siste) av raglangenserne jeg har strikket. Den sitter som et skudd på datteren min og vil varme akkurat passe utover høsten og vinteren. Denne gangen brukte jeg Lerke fra Dalegarn. Et fantastisk deilig garn. Dette skal jeg jeg bruke flere ganger. Pinnenummer 4.


Datteren min trenger ny lue før vinteren setter inn, så denne kysen fra Hello Yarn ble et lite bi-prosjekt. Også dette er tredje utgaven jeg strikker av dette mønsteret, men jeg tror ikke det blir den siste. Jeg brukte en tråd fra hver av Dales Lerke og Kitten Mohair fra Sandnes Garn. Litt kløende på grunn av mohairen, så jeg tror jeg skal fore den med tynn bomullsjersey. Pinnenummer 4. Fargen er hvit, men en fantastisk soloppgang satte sin kulør på bildene. De ble tatt før vask og blokking, forresten.
.

Denne kjolen ble hovedprosjektet. Oppskriften kommer fra Dalegarnhefte nr. 183. Egentlig skal den pyntes med en stor Marimekkoblomst, men siden det blir dyrt hvis en ikke tilfeldigvis har stoffrester liggende, så valgte jeg heller å sette mitt eget preg på kjolen ved hjelp av litt filt og knapper som jeg hadde liggende. Vurderer å strikke jakken som hører til også.
Nok en gang brukte jeg Lerke og pinnenr. 3 og 4.
Alle som deltar vinner heder og ære

4 kommentarer:

Johanna sa...

What a cute dress!

one K sa...

Nydelig! Fikk utrolig lyst til å strikke en slik en til min lille tulle også :-)
Ha en flott uke!

lise sa...

For en utrolig herlig kjole! Helt fantastisk!

Flott blogg du har, jeg tror ikke jeg har vært her før, men nå har jeg lagt den til i bloglines.

HANNE sa...

Den er bare sød, din stribede barnetrøje og sikke fine farver :O)