07.06.2008

Den som venter på noe godt...

De siste dagene har jeg hyppig besøkt postkassen med store forhåpninger. Jeg har ventet utålmodig på flere ordre. Foruten oppskriftsheftet Norah Gaughans Collection vol. 1, hadde jeg bestilt følgende:

3 spoler med Hifa Perle bomullsgarn som jeg har ventet på i flere uker. I dag kom det endelig! Fargene ble nesten akkurat som jeg hadde forestilt meg. Jeg bestilte det med tanke på en stripete tunika jeg skal strikke til datteren min. Klockarbarn fra Ravelry har vært så snill å dele mønsteret sitt med meg. Tunikaen er litt a'la Katvig, men jeg har valgt dusere farger.
Jeg har også en hel spole med Babyalpaca fra BC Garn, bestilt fra Garn.dk. Her ble fargen totalt bom, så det blir nok liggende en stund. Kanskje blir den også brukt til et prosjekt jeg farger, slik jeg gjorde med Smart-garnet.
Strikk Innom fant jeg 4 hesper med Merino Alpaca fra ShiBuiKnits i en nydelig farge. Det var en del tykkere enn jeg hadde forventet og fargen en tanke for spraglete, men det egner seg perfekt til en genser til lillejenta. Har allerede begynt på denne fra Jujube og Lolo.
Jeg venter fremdeles på 4 nøster med Zitron Trekking XXL-garn jeg har bestilt fra Tyskland. De ble sendt i dag, så da kommer de nok frem i neste uke en gang. Har fremdeles ikke helt bestemt hva jeg skal bruke dette garnet til. Det blir nok ikke sokker i alle fall.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så mye lekkert garn! Jeg er ikke helt kommet dithen at jeg våger å bestille garn lenger bortefra enn Oslo.

Stor klem

Svinsa/May Britt

Anonym sa...

Kjekt å "se" deg, May Britt!
Koselig at RP-ere stikker innom. Jeg savner dere allerede.
Jeg bestiller masse fra utlandet og har ennå til gode å ikke få det jeg har bestilt. *bank i bordet*
Det er så mye lekkert garn der ute!

Klem fra Ingvild.

Tora sa...

Du er utfordret!

Skrapkaka sa...

Så ut som om det var mye flott garn der ja:D
Skal snart ta sjansen selv og shoppe "snop" fra det stor utland nå.
Er det veldig tynt det bomullsgarnet? Var skikkelig fine farger syns jeg:)
Flott blogg forøvrig også:)

God helg videre.
Annicen